Boka

Utforska möjligheterna på Klippan, där du kan boka in dig för till exempel avkoppling, firande eller framgångsrika möten. Här är det lätt att bli inspirerad.

Ordna läger

Klippans utrymmen i vacker natur ger dig fina möjligheter att arrangera ett lyckat läger. Du planerar programmet och vi sköter marktjänsten.

Våra utrymmen inkluderar:

 • Kyrka: 200 personer
 • Matsal: 115 personer
 • Lektionssal: 50 personer
 • Bäddplatser: 74 stycken
 • Vedeldad bastu: 10 personer
Klippan är ett kristet lägerområde

Semesterboende

Den unika naturen och närheten till havet ger möjligheter till rekreation för gäster som söker såväl aktivitet som stillhet. Välj det boendealternativ som passar dig.

Klippan erbjuder följande alternativ:

 • Liten stuga: 4 bäddar, bord och bänkar. Toalett & dusch i separat byggnad.
 • Stor stuga: 10 bäddar, bord och bänkar. Toalett & dusch i separat byggnad.
 • Husvagnsplatser: 12 husvagnsplatser finns med tillgång till el, vatten och utedass. Pris: 20 €/natt. Husvagnsplatserna bokas via matkaparkki.com eller via Matkaparkkis app, sök på Storsand.
 • Villa Edla: Villa Edla erbjuds utanför lägersäsongen. I Villa Edla finns fyra rum med egen toalett och dusch och ett gemensamt kök. Villa Edla kan hyras i sin helhet och passar utmärkt för t.ex. för en större familj i olika generationer. Bokningar av Villa Edla görs på Airbnb.
Havsnära semesterboende vid Klippan

Vigsel & bröllop

Säg ja till varandra med det glittrande havet i bakgrunden! Kyrkans altartavla utgörs av ett panoramafönster med utsikt över havet, vilket ger en speciell inramning åt vigseln.

I den rymliga kyrkan finns plats för både släkt och vänner. Matsalen finns i en separat byggnad och där kan bröllopsfesten fortsätta långt in på småtimmarna.

Dop

Dopet är en glad händelse kring barnet som samlar släkt och vänner. Klippan erbjuder fina utrymmen i en vacker miljö där ni kan skapa en minnesvärd högtid tillsammans.

I Klippans kyrka finns de utrymmen ni behöver för att ordna en dopfest. Kyrkans panoramafönster med en storslagen utsikt över havet ger dopceremonin en vacker inramning. I kyrkan finns ett serveringskök med en liten matsal, samt en terass med havsutsikt.

Ni kan utforma dopet enligt era egna önskemål. Ni kan exempelvis ordna ett traditionellt dop med dopceremoni i kyrkan och servering i den lilla matsalen, eller ett friluftsdop som också inkluderar en eftermiddag på stranden eller på vandringslederna. Dagen kan till exempel avslutas med en grillfest på terrassen.

Konferens

Att mötas är att växa och utvecklas – som människa, företag, grupp eller förening. Vi vet att möten och överläggningar, både stora och små, är en viktig investering.

På Klippan vill vi göra vårt yttersta för att ni ska få en lyckad konferens. Klippan har utrymmen som passar både små och stora grupper och det finns möjlighet till teamwork och uteaktiviteter för att sammansvetsa er som grupp.

möten och arrangemang, både stora som små, är en viktig investering.

Äventyrsbanan

Inget stärker en grupp som en gemensam upplevelse! Stärk teamet med en runda på Klippans äventyrsbana, eller utmana dina egna gränser bland trädtopparna.

Äventyrsbanan erbjuds åt grupper. En instruktör som ansvarar för säkerheten ingår i bokningen.

 • Cirkelbanan: 10-15 pers/h, 220 €/h.
 • Teamwork: 10-15 pers/h, 90 €/h. 
 • Linbanan: 25-30 pers/h, 90 €/h. Linbanan kan också bokas utan instruktör för 45 €/h.
 • Stocken: 25-30 pers/h, 90 €/h.
Klippans Äventyrsbana i Österbotten

Bastun

Klippans vedeldade bastu ligger vackert på berget ovanför sandstranden. Här kan du njuta av värmen innan du doppar dig i havet. En perfekt avkoppling på dagen!

Bastun rymmer cirka 10 personer och det finns ett omklädningsrum med bänkar och knaggar för kläder och handdukar. I tvättutrymmet finns en stor varmvattencistern och du blandar ditt eget badvatten.

Det tar ca 1 h att värma bastun och badvattnet. Ved ingår, men eldning och städning sköter ni själva. Priset är 105 € för hyra av bastun.

Husvagnsparkering

Parkera din husvagn eller husbil på Klippans husvagnsparkering och njut av naturen och havet på nära håll. Klippan har 12 parkeringsplatser med elstolpe och tillgång till vatten och utedass.

Från parkeringen är det inte långt till stranden och till vandringslederna. Du bokar och betalar enkelt på matkaparkki.com eller i Matkaparkkis app, sök på Storsand. Priset är 20 €/natt.

Välkommen till Klippan!

Boka

Utforska möjligheterna på Klippan, där du kan boka in dig för till exempel avkoppling, firande eller framgångsrika möten. Här är det lätt att bli inspirerad.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.